Κιναλ Εκλογεσ - Νίκος Ανδρουλάκης: Την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δεν θα την εκλέξει - Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, .

Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Θα ορίσουν τον πρόεδρο του κόμματος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα, καθώς και στο εξωτερικό. Μητέρα για πρώτη φορά η Εύα Καϊλή | ΖΩΗ | iefimerida.gr
Μητέρα για πρώτη φορά η Εύα Καϊλή | ΖΩΗ | iefimerida.gr from www.iefimerida.gr
Πρώτος έκοψε το νήμα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ ο νίκος ανδρουλάκης με περίπου 10 μονάδες διαφορά από τον γιώργο παπανδρέου που . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Θα ορίσουν τον πρόεδρο του κόμματος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους.

Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μετά τις 20:00 είναι λίγα τα εκλογικά τμήματα που υπάρχει κόσμος που περιμένει ακόμα να ψηφίσει, επομένως . Κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα, καθώς και στο εξωτερικό. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Πρώτος έκοψε το νήμα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ ο νίκος ανδρουλάκης με περίπου 10 μονάδες διαφορά από τον γιώργο παπανδρέου που . Θα ορίσουν τον πρόεδρο του κόμματος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο .

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μετά τις 20:00 είναι λίγα τα εκλογικά τμήματα που υπάρχει κόσμος που περιμένει ακόμα να ψηφίσει, επομένως . Κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα, καθώς και στο εξωτερικό. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες.

Πρώτος έκοψε το νήμα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ ο νίκος ανδρουλάκης με περίπου 10 μονάδες διαφορά από τον γιώργο παπανδρέου που . Εκλογές 2019: Î'υτοί είναι οι υποψήφιοι του ΚΙΝÎ'Λ σε 31
Εκλογές 2019: Î'υτοί είναι οι υποψήφιοι του ΚΙΝÎ'Λ σε 31 from cdn.cnngreece.gr
Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Πρώτος έκοψε το νήμα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ ο νίκος ανδρουλάκης με περίπου 10 μονάδες διαφορά από τον γιώργο παπανδρέου που . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μετά τις 20:00 είναι λίγα τα εκλογικά τμήματα που υπάρχει κόσμος που περιμένει ακόμα να ψηφίσει, επομένως .

Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Θα ορίσουν τον πρόεδρο του κόμματος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Πρώτος έκοψε το νήμα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ ο νίκος ανδρουλάκης με περίπου 10 μονάδες διαφορά από τον γιώργο παπανδρέου που . Κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα, καθώς και στο εξωτερικό. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μετά τις 20:00 είναι λίγα τα εκλογικά τμήματα που υπάρχει κόσμος που περιμένει ακόμα να ψηφίσει, επομένως . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μετά τις 20:00 είναι λίγα τα εκλογικά τμήματα που υπάρχει κόσμος που περιμένει ακόμα να ψηφίσει, επομένως . Κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα, καθώς και στο εξωτερικό. Θα ορίσουν τον πρόεδρο του κόμματος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Μητέρα για πρώτη φορά η Εύα Καϊλή | ΖΩΗ | iefimerida.gr
Μητέρα για πρώτη φορά η Εύα Καϊλή | ΖΩΗ | iefimerida.gr from www.iefimerida.gr
Κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα, καθώς και στο εξωτερικό. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα, καθώς και στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μετά τις 20:00 είναι λίγα τα εκλογικά τμήματα που υπάρχει κόσμος που περιμένει ακόμα να ψηφίσει, επομένως . Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Πρώτος έκοψε το νήμα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ ο νίκος ανδρουλάκης με περίπου 10 μονάδες διαφορά από τον γιώργο παπανδρέου που . Θα ορίσουν τον πρόεδρο του κόμματος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Κιναλ Εκλογεσ - Νίκος Î'νδρουλάκης: Την ηγεσία του ΚΙΝÎ'Λ δεν θα την εκλέξει - Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, .. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.